Tuesday, November 08, 2005

A prave sa mi, nemam potuchy ako, postastilo nastavit bolg tak, ze moze hocikto pridavat koment (akoze sa nik nemusi registrovat). Tak ak sa vam bude chciet, budem sa radostnit!
:)

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ahoj Ninusiiik!!!
Prave jsem si s usmevem na tvari precetla dalsi velice originalni zazitky z tveho severskeho zivota a hned mam lepsi naladu, coz se ovsem neprojevi v mem stylu psani, jelikoz nase skola ve mne zcela otupila vyjadrovaci schopnosti, uz umim jen zazanamenavat prednasky, ale zato velmi dobre!!! :) Nebyt meho bydleni s Petusikem, asi se uz ze me stal uplny asocial, ktery jen sedi na lavicce a klimba se ze strany na stranu.. Ale nastesti pan Holub se dokonale stara o udrzovani mych komunikacnich schopnosti, takze me velmi tesi, ze ti zde mohu neco nareagovat (napsat+zareagovat), aniz bych u toho musela otevrit pusu.. :) Ted ale vidim, ze tu mam zadat my web page, ovsem do takoveho stadia pocitacove gramotnosti zahrnujici tvorbu www jsem se zatim nedostala, proto si nejsem jista dorucenim tohoto commentu k tobe.. No, radsi hned vyzkousim, kdyztak to be continued...

11/08/2005 4:19 PM  
Anonymous Anonymous said...

Tak vyborne, privlastnila jsem si www.yahoo.com a vyslo to :)
V tuto chvili bych si mela cist literaturu k me praci, ale premyslim, jestli jsem radsi nemela psat tema Fenomen v hudebnim managementu Nina Marinova, neb cetba tveho blogu je mnohem zabavnejsi nez sroubovity jazyk pana Lebrechta.. Od dneska nam opet funguje pocitac - i kdyz obcas podle systemu tvych sousedu, tj. pomoci bouchani na tu krabici pod stolem, avsak hokejovy rytmus jsem zatim nezkusila.. Predpokladam, ze by mohl fungovat, nebot tva spolubydlici snad pochopila, ze pan by si radsi poslechl Tiche preludium.. A tak se mozna i nasemu pocitaci rozsviti..
Dnes jsem malem usla na hodine pana profesora Parsche, kde jsem se dozvedeli velice zajimave veci, jako ze v Brne existuje Statni filharmonie Brno! To je, co! Ninusik, ani nevis, o co tam v tom Finsku prichazis!!! Ale neboj, vsechno si poctive pisu, z minula treba vim, ze je v Ceske republice ministerstvo kultury, takze ti vse milerada poskytnu, az se vratis.. :) Jak jsem se pred chvili chlubila svou schopnosti zapisovat dobre prednasky, tak na letosnim OSHP si tuto schopnost mohu perfektne rozvijet, neb z ust pana profesora zazni tak jedno slovo za 10 minut, tudiz kdybych si snad chtela prednasku zapsat v peti jazycih nebo pouzit zvlastnich kaligrafickych znaku, jiste bych to krasne stihla.. Ale ja jsem spatny student, radsi spim a na zavrenych ocich mam namalovane otevrene oci, aby to nebylo tak zjevne (ne, ze by to zjevne nebylo i s ocima otevrenyma :)
No, Ninusik, a tak tady zijem.. Dalo by se toho vylicit vice, ale hodlam te usetrit stesku po alma mater a proto radsi budu koncit..
Jmena jsem predala Bartove, index je nalezen, tak snad to brzy dame do kupy.. :)
Mej se co nejslunneji, i kdyz to vnejsi podminky prilis neumoznuji, ale zato ty vnitrni to dokazi plne vykompenzovat :)))
Papanek
Jo a fotecky jsou prekrasne, to je zradlo, takovy podzim.. Ale i ten v Cesku vysel letos uplne nejlip, co si za ty roky vzpominam, takze z toho hodlam cerpat energii nejmin do brezna (ale to jsou spis takove ty silacke reci, ktere s prvni breckou na ulici zmizi tak rychle, jako iluze o oboru hudebni manazerstvi na JAMU :)))

11/08/2005 4:45 PM  
Blogger pingvii said...

Adrianka, si dokonalaaa :) !!!!!

11/08/2005 10:58 PM  

Post a Comment

<< Home